vad ska man trogjorde ett test, stämmde det? jag vet inte..

Kärleken valde inte att unna dig den här gången. Den du verkligen älskade verkar inte vilja vara din längre, och frågan är om det verkligen var äkta kärlek? Såklart är dt vad du tror, ni var ju så lyckliga. Ni kanske bara inte var beredda på att komma varandra så nära som ni verkligen gjorde. Ni älskade varandra det går inte att förneka, men nu är du ensam kvar. Ge det lite tid, om det är meningen så kommer det att bli ni två igen. Ge Plain White T's låt "A Lonely September" en chans, du kommer känna igen dig i texten. Krama en nallebjörn, det är det stället om något du kommer finna tröst på.

@ bea&josse

Helgen har varit så jävla lyckad! Tack för den babes <3

sitter hos bea nu, hon far till trollis snart ;( så då blir det jag och jossan ikväll, vi ser väl vad som händ då =) ska byta låt nu, berättar om helgen sen :D


du vet att jag inte tycker om det,
och jag har han på min sida.

ssu

hejhej =) idag var det typ kul på skolan, eller ja. Så kul en skoldag kan bli, typ.. Men på första lektionen så satt jag och jossan i korridoren och babbla, sen hade vi engelska pov, och det gick väl sådär.. :/ sen såg vi film, å so'n och bilden. Ikväll så drar jag då på ssu, vi ska mötas halv 8 på camp gielas där ska vi spela fotboll mot muf och sen får vi en stuga. Jag, bea och josse ska försöka få samma stuga. kul att dela med nån man inte känner typ ;s ajja, så i helgen blir det då ingen bloggning, men ni får väl höra, och se vad som hänt på söndag! =)

btw, min beställning komme idag :D

och min mathew williamson bikini kommer nästa vecka =D


catch me if u can

Sitter i skolan nu, och ska egentligen jobba på en engelska uppsatts, men jag har ingen skriv lust och då kommer det gå åt helvete... :/

I helgen så är det ssu helg, det betyder alltså fest. Det är egenligen från 15 år, men jag är ju med i ssu så jag får går in, gratis och allt :D Men jag tror det kommer att bli mycket bråk tyvärr.. :/ men man får hoppas på det bästa =) har även beställt kläder, så det kommer nästa vecka, då får jag se om jag passar i det som just nu är tänkt att jag ska ha på skolavsluningen.
jag vill ha soooooooommar! <3

gosh

Den här helgen har vart skit skoj. Tack bea och jossan och alla andra som har gjort den så bra =)

fredag; Då fixade jag, bea och jossan hos bea och stack sedan till markus och grilla med han, daniella och ante. Sen så drog vi ut och hamna hos bea, där typ all populaion i arvidsjaur var (alla andra var typ i arjeplog). sen så stack jag och jossan en sväng på busstation och snacka med tommy och krille, tokar. och efter det så skulle alla ut ur beas lägenhet så då stack jag, daniella, markus och ante till markus för bea och josse försvann. Så hos han bada vi badtunna, och sen när kvällen sluta så satt vi typ nio stycken i badtunnan och körde 'jag har aldrig', osså blev alla trött så då for alla hem, och där i kring halv 4 somna jag.

lördag; Då vakna jag kring tio typ, och så hade jag ett missat samtal från beasås så då ringde jag henne och kring ett for vi på jossans konfrimation, (jag råka typ svära 30 gånger i kyrkan ;S) med daniella och markus. efter det for jag och bea en sväng på kyrkogården och sen på frasses för jag skulle feta. sen for vi hem till mig och bytte om, sen till bea och fixa oss, sen fick vi skjuts till jossan där vi åt pizza och dunka musik. Sen blev det fest hos jonna, så då for vi dit. men vi stack typ kring elva. så jag och bea satt hos henne och jag laga mat, medans robert och bea såg tv. sen stack jag hem och sov.

söndag; blev väckt av jossan 20 i 11, och hon fråga om jag skulle med och shoppa imorrn, men jag har inga pengar så det gick inte. sen har jag slöat hela dagen, och kring sex så ringde jossan och så följde jag hon och bea och såg på match. sen for alla hem, och nu sitter jag här.jag bjussar på nå bilder;


valrossen och hunden ;)


Daniella, markus och ante =)hehe, sötnosar <3lägg märke till jossan, på andra raden längst bort. =)


vera och josse ;b


älskling <3


jaoja.


<3


tummen upp jossan ;)


see ya' later, alligator!

RSS 2.0