bad hair day?

haha, kollar igenom gamla bilder och ser vad mycket olika frisyrer och gårfärger jag har haft.
några såg ju helt sjuka ut, men men. jag ska ladda upp lite på mina hårfärger (nästan alla, utom rött/oranget).
 
vilken tycker ni var snyggast, och som jag passa bäst i ? :)själv tycker jag nog nr, 2. men det är ju inte så smickrande bilder heller så.

so much for my happy ending


finaly!

nu har huset vaknat! eller iallafall maja's mamma, men hon är säkert kul att ha som sällskap :) idag kommer min mamma hem, så jag ska ta och packa mina grejer och och flytta röven till henes hus. men det blir säkert bra! jag ska försöka övertala henne om en ny garderob, men med min finfina plan så ska det nog slå igenom :) hehe

men nu ska jag göra frukost, innan katarina börjar tro att det åskar i huset. :)

awake, anyone?

vaken? nån? hmm, tydligen inte. haha, jag måste bara berätta en sjuk sak som jag gjorde just.

jag ser på 'get over it' för kanske fjärde gången, och eftersom att jag sitter vid datorn så är jag verkligen inte så värst inne i filmen. så då satt jag och höll på att skriva detta blogginlägg, och det började blinka rött och blått i rummet. så min första tanke var ju att polisen var utanför. men utan det där irriterande ljudet. så jag ställde ner datorn och gick till fönstret, aningen uppjagad. men då var det ingen bil där, och då vänder jag mig om för att gå tillbaka till min plats och ser att det är från tv'n det blinkar. haha, ibland undrar man vars mitt iq börjar. men men, sånt händer väl alla nån gång i livet?

nejmen, nu ska jag sitta och fundera på hur jag ska göra med mitt hår. jag har hur många funderingar som helst. kan skriva upp dom så får ni hjälpa mig :)

1. bröstlångt mörkbrunt hår, med ljusblonda slingor, medel uppklippt och snelugg.

2. bröstlångt rött hår med pannlugg.

3. axellångt kallbrunt, lite mörkare hår med pannlugg.

för 1 & 2 så ska det antagligen vara hårförlängning ;)

get OVER it

hej hej bloggen! idag har jag typ sovit till 19 ungefär, men jag gick och la mig kring 09:30 så. hehe, just nu så sitter jag och kollar på 'get over it ' och kollar på h&m's hemsida. har hittat skit mycket jag vill ha. men en jacka är jag säker på iaf, vilken färg tycker ni jag ska ta btw. kakigrön eller svart? funderar på svart ... 

 

i can almost see it ..

hejhej, sitter och ser på tv hos maja just nu, och blir sms bombad ;b men min telefon är konstig, just innan jag ska få sms, så slutar den ladda. och när sms'et har kommit så startar den igen ;s udda .. ?

menmen, imorrn ska jag vara med bea bönan :) vi ser väl vad som hittas på, det blir säkert skoj som vanligt. jag hoppas att alla som är på pdol har det riktigt kul iaf, hoppa bungy jump och sup skallen av er åt mig ;)

it doesn't matter what you say about love

hejhej :) hehe, det gick ju bra med att skriva om några timmar och att berätta om helgen, men det orkar jag fan inte göra. just nu sitter jag i jossans husvagn och pumpar musik medans jossan städar. haha, ska jag kanska ta och hjälpa? okej, ne, glöm det . för jobbigt :) hehe, sry jossan.

imorrn blire då att gör ingenting. typ, och idag skulle jag egentligen klippa mig. men frissan hade schabblat ihop tiderna. för på lappen jag fick stod det 14:00, men enligt frissan var det 13:15. så elis fick min klipptid. (Y) så jag får klippa mig på tisdag ist. gr8! på fredag ska jag kanske vara med bea en stund, men jag fick lust att fara till piteå på pdol. men jag får inte för mina efterblivna föräldrar. :/ men ääh, dom kan dra sig nånstans. men nu ska jag och jossan se paradise hotel om ett tag, hade bra pussgurkor!

crash in to u

bea ville att jag skulle blogga för ett tag sen, så jag bloggar om några timmar. suck on that ;)

live your life

trött som fan, har haft jätte skoj i helgen :] kan berätta mer om den sen, ska se greys nu, och sen sova.

puss

dedicated to my bestfriends

Maja Vesterbergjag älskar dig. vars ska jag börja egentligen. ett par meningar kan inte ens börja att täcka allt du gjort för mig! och jag fattar inte att du står kvar vid min sida efter alla dessa år, och att du står ut med mitt ändlösa babbel och alla mina problem. att du fortfarande vill se mig när jag är en sur jävla kärring. det är verkligen vad jag kallar prov på äkta vänskap. jag är lycklig, med dig. jag är lycklig att jag har en vän som dig, även fast jag inte förtjänar det. du förtjänar någon mycket finare än mig, du är en vacker, självständig och intelligent liten tjej. eller ska jag säga kvinna, för du är inte så liten längre. jag kan inte säga tack nog många gånger, och jag kan inte uppskatta varenda liten småsak du gör för mig. det är verkligen någonting som gör dig värd allt vackert i världen. och jag förstår inte hur lyckligt lottad jag är, att det var just du som jag lärde känna. jag vet, att du skulle aldig svika mig, aldrig snacka skit om mig. eller med mening göra mig ledsen. jag kan inte med ord beskriva hur mycket våran vänskap betyder för mig. jag älskar dig 18 varv runt jorden.


Tommy Blombergjag älskar dig. du är fantastisk, unik och känslig. och du finns alltid där när jag behöver dig som mest. jag är så hemskt glad att jag känner dig, och att jag har dig så nära som jag har dig. jag kan berätta precis allt för dig, för att jag vet att du inte dömmer mig eller så. visst, vi har våra uppåt och nedgångar, det har väl alla. men de flesta hittar inte tillbaka i slutet. för när jag har bråkat med dig, och varit ledsen. så har det varit du jag har velat ringa, och ibland har jag gjort det med. för att jag vet att du ställer upp, no matter what. om jag inte kände dig så skulle jag nog tro att du var en dryg, liten okänslig mupp. men du har bevisat att jag dömmer folk för fort, för du är verkligen inte alls så. jag saknar alla tider med dig, vi umgås, visst, men inte som förr. och förr, då det var du, jag och maja. så var jag lycklig, lyckligast i världen. jag älskar dig tommy blomberg, du är en underbar vän och jag vill inte förlora dig för allt i världen. jag kanske inte är din bästavän, men du är min.


Beatrice Sundbergjag älskar dig. du är en stark person, vacker och rolig. jag beundrar dig för den du är och att du kan vara så lugn i de mest galna och hemska situationer. du är en självständig tjej som har lyckats med det mesta, du är fin och ärlig. och du är dig själv, i alla situationer. jag älskar dig verkligen beatrice sundberg, du är en sådan unik person. jag är glad att jag känner dig så pass bra som jag gör, och de flest är nog avundsjuka på mig för att jag har dig. du gör mig till en bättre person, och jag respekterar dig för allt du är och står för. när jag någon säger bea, tänker jag genast på en stark och fin och genom ärlig person. och du vet att du kan komma till mig oavsett vad. och hur mycket vi än bråkar, så hittar vi varandra ändå i slutet. du är underbar gumman min. och en helt otrolig vän.


Josefin Holmströmjag älskar dig. du är en så underbar, ärlig och naturlig person, och jag älskar att jag kan umgås med dig och känna att jag verkligen inte behöver bry mig om att vara för 'löjlig' eller 'omogen'.  utan jag kan vara mig själv. jag kan prata med dig om saker som är svåra för mig att prata om, men du lyssnar och förstår och hjälper mig genom situationen. jag har inte kännt dig lika länge som bea, eller maja eller så. men jag älskar dig precis lika mycket för det. och älska är ett starkt ord, och jag säger inte det till vem som helst. men jag älskar dig josefin holmström och uppskattar dig som du är och för den du är till mig. du är en underbar vän. glöm inte det för allt i världen. du är värd så mycket mer än en sur hagga som jag. och vad som än händer, så kan du alltid vända dig till mig. jag lovar dig att jag ställer alltid upp. för jag vet att du skulle göra detsamma för mig. och glöm aldrig att du är värd så mycket mer än alla personer som sårar dig. dom är bajs jossan,


Anja Lindkvistjag älskar dig. vi har haft våra tider, och dom var helt underbara. vi var lika tighta som tom och jerry förra sommaren. men vi gled isär. jag tyckte att du var så annorlunda och frånvarande, men därför är jag glad att vi umgås igen så du får visa mig motsattsen. Ja, jag tycker du är annorlunda, men just nu menar jag det på ett bra sätt. vi gör ett ganska fint par tillsammans, båda är lika galna och knäppa när vi väl sätter igång. du är egentligen en fin tjej, du är vacker och har lätt för att skaffa vänner, du är ofta glad och på bra humör, och nästan aldrig nedvärderande. du finns där för mig med diverse problem, och hjälper mig igenom dem. det är du dom alltid säger till mig; '' du är värd någon bättre'', det är du och ingen annan. jag älskar dig väldigt mycket anja lindkvist. och jag hoppas att våran vänskap kan bli lika stark som förr.


Max Risbergjag älskar dig. jag har inte kännt dig länge, inte umgåtts med dig så mycket alls. men du är ändå någon som jag klickar med direkt, jag kan vara hur barnslig och helt 'tjejig' med dig som helst. jag kan berätta mina problem för dig och du förstår, och stöder mig. du är en rolig person, men ändå känslosam och ärlig. jag uppskattar och du berättar sanningen för mig, och ändå stöttar mig när jag har det svårt med små enkla ord. tack max för den du är, jag älskar dig. du är en fin vän och vem som helst skulle vara lycklig att känna dig.jag var tvungen att skriva en uppskattning till mina vänner, mina bästa vänner.


forever and alwaysThe word forever seems like a long time,
but if you're with the person you love
then forever isn't long enough.


sleepy

trött, jobb imorrn -.-' kändes inte mysigt, men vi ser väl hur går.

har förövrigt  just sett  ' the exorcism of emily rose' , asbra film :] verklighetsbaserad med . se den! just nu sitter jag och dunkar musik och msnar med diverse personer. ska sova om en stund, så bye bye honey beeentrepenör?

jag har tagit tummen ur röven och tagit och kollat upp olika gymnasie program. :] och jag tror jag har bestämt mig, jag ska gå entrepenörsprogrammet i skellefteå :) har pratat med catrin som går det, och på hon lät det som en bra och bred utbildning :) så jag kör på det! men som minus på det hela är så är det en liten skola som ligger vid ett industriområde :/ menmen, det verkar vara en bra skola och allt :] så jag får väl hålla tummarna! ( och dessutom får jag nära till stan och egen lägenhet, hehe :) )

men nu ska jag duscha, jobbar ju imorrn :b hehe


Isn't it obvious?ISN'T IT OBVIOUS THAT I NEED YOU?

could i care less

varmt som fan idag!  jag, bea och jossan har suttit på min altan och typ dött av värmeslag ;) så vi stack till gielas och skull bada, men he sluta med att det bara var jag som bada :] hehe. men jag och jossan ska dö lite imorgon med, för vi ska sola då också ^^

till helgen jobbar jag , torsdag till söndag 12 - 18. hehe, så jag få stressa efter jobbet. för jag ska troligtvis på både trästocksfestivalen och holmen gungar :] men vi ser väl!

nu ska jag se klart get smart, have a nice night!

maybe next time?

Lovar du att vara ärlig? ja, om frågorna it bli för personliga
Du heter: cecilia
Smeknamn: cissi
Låt som när du är ledsen sörjer till? olika, det beror på vad jag är ledsen över
Beroende av: godis
Vem behöver du mest just nu: vet inte, många personer
Vad får du oftast komplimanger för: ögon och att jag är smal 
Hur imponerar man på dig? genom att vara sig själv, och vara ärlig
Brukar du skratta för dig själv? haha jo
Var bor du? arvidsjaur
Trivs du där: beror på vilken dag du frågar mig, men oftasta så ja
Sprit, cider, vin eller öl: Cider.
Brukar du bli för full: kan hända
Är du allergisk i mot något: falska människor
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: hallå?
Sov du ensam inatt: ja
Brukar du komma i tid: haha, ibland
När mår du bra: när jag är med dom jag älskar
När blev du fotad senast: haha, fredags tro jag
Hur mår du idag? vet inte riktigt, är bekymrad över nått. 
Vanligaste färg på dina kläder: Svart & vitt 
Vad tycker du om fötter: haha, vilken fråga
Vad saknar du: kärlek och två av mina vänner som jag bråkar med just nu
Hade du en bra kväll igår: jo, 
Favorit dryck på morgonen: vatten
Rakar du benen: hahahahaha, nej jag har renskog på benen haha
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på
Är du blyg? ibland
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, om det är någon när man verkligen får känslan av att det är menat att bli
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: haha, vet inte
Är du nöjd med ditt liv: för det mesta, men just när allt är bra ska jag klanta till det uta fan
Är du bortskämd: inte längre
Vad gör du i morgon: vet inte, vi ser väl
Vad är det värsta du vet? maskar och spindlar!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? haha, beror på hur mycket jag har
Vad längtar du till? havet
Har du bra vänner och äkta vänskap? med vissa har jag det, med andra inte
Vad är det finaste du fått? vet inte
En speciell dag du minns: kan inte svara på den frågan..
Hur gammal är du: 15
Tycker du om någon just nu: vet inte, känner inte personen
Om fem månader: så har jag ett sjuhelsikes liv,
Du samlar på: minnen
Gröna eller röda äppeln: inga helst
Vem ringer du när du är arg/ledsen: maja, tommy, anja. och jag brukade ringa jossan & bea tro jag
Vilken tid gick du upp idag: 12:34
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu: nej
Är det okej att gråta: självklart
När grät du senast: fredags/lördags
Laddar du ner musik och film från Internet: ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: flytta
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: vem bryr sig?
När går du upp ur sängen en helgmorgon: vet inte 
Har du piercing: endast i öronen, men vill ta i naveln, tungan och läppen
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Är du bra på att laga mat: ja
Gillar du att dansa: nja
Vad dricker du helst när du är törstig: läsk
Tror du på ett liv efter döden: ibland vill jag hoppas
Vad äter du helst när du ser på film: jag kan inte äta då, eller så hets äter jag bara för att tänka på ngt annat
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: berorpå
Gillar du att ha folk omkring dig: beror på vem
Vilken ögonfärg har du: kristall blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: ja
Röker du: nej
Dagens tråkigaste? allt
Hur ofta tränar/motionerar du: aldrig
Vad gör du på helgerna: olika
Vad är du mest rädd för? att bli ensam
Senaste låt du hörde: cry - kelly clarkson

i need a halo

hejhej, nu är jag hemma :] har varit ute och åkt epa idag, det är fan kul ändå. det kunde jag aldrig tro. men det var små dyster stäming i 'bilen' för att ca 50% av oss som satt i den var bakis. hehe. men he gick ändå.

nu ska jag se greys och sen sova. -

byebyebiatches!i keep bleeding love

tack för gårkvällen babes, hade svinkul. ;D

det började med at jag mötte upp marielle (nu mera kallad marie) och elina, sen for vi hem till mig för jag skulle äta och duscha osv. efter det så började vi gå till kajsa, men då träffa vi kim så han fick skjutsa oss till kajsa, där jag fixa mig och vi startade upp. och innan vi skulle dra iväg komme anja, bea och jossan. men sen så rymdes vi inte allt för många i epan , så jossan och bea for därifrån och jag, anja, marie, elina och kim fick klämma ihop oss i den där lilla duetten. men det gick bra .. -tillslut. sen efter några timmar av raggande så stack marie och elina. så då var det bara jag,anja och kim kvar. så vi for och sladda runt rondeller och allt. hehe (´6) . sen for vi till torget, och då stack anja. så jag vart typ själv där. men då var kim snäll och skjutsa hem mig. (inte för att jag var hemma så länge). för då for jag ut med tommy. och kvällen slutade mestadels i tårar, sminkprat och telefonsamtal :] heheheh.

bjussar på bilder sen, orkar inte ladda upp just nu..


 

i love you hun <3

evacuate the dancefloor, cissi 's in tha room

hejhej alla :]

idag så blir det fest, gode najs. det blir nog att vara med följande brudar ; marielle b, bea s, jossan h, anja l och kanske elina j :] vi ser väl hure blir och slutar. troligtvis i katastrof, som typ vanligt? haha, nej men. vet inte hur det blir, tror det kommer bli bra för en gångs skull faktiskt. eller typ, det brukar bli bra, men ändå. men vi ser väl :]

hehe, nej men. nu ska jag duscha och sen fixxxxa mig :]

keep in touch ;*

fuck you, i drive a volvo

har just set ice age 3, den var rätt så bra. men har inte samma ''sting'' som de andra filmerna :b

nu ska jag vara med jossan och bea, hör av er ;*

life suck, deal with it

hahahahahahaha, är det nu du ska skrika;


'' payback time biatch! ''


;)

you brought this one on your own

jag vill sova, ya0.

men jag vill ut också, men jag orkar inte. har ont i foten för att jag tappa en jävla bänk på den.
eller, nej. nu ska jag äta. puss.

leaning now into the breeze

jag är vaken nu, jag har varit vaken sen 9. undra vad det är för fel på mig ;s jag brukar vakna typ kring 17:30 på morgonen annars, eller ''morgon ''. jajja, jag sitter och har just ätit frukost, (det är nått fel på mig *-*, äter aldrig frukost!). också lyssnar jag på 'all time low - reember sunday ' bra låt . :]

nejmen, nu ska jag seriöst gå och kolla om jag har feber!

PUSSSSSSSSSSSS.

every minute you're ripping me apart

sooooooooova *_* <3

idag har jag typ inte gjort ett piss, gått 5 minuter på a-smällen, och sen sett greys anatomy resten av dan.

imorgon blir det kanske stadsfesten med anja, men i ser väl :] hoppas det blir av iaf. det skulle var kuuuuuul ;) hoppas bara min lön har hunnit komma in tills dess :] tror inte det, menmen. he gre se.

nej, nu ska jag se greys, äta gott och sen sooooooooova <3

puss.

five by five

slapp dag, slapp jobba idag :] yeyy. så jag har varit ute och kollat om lönen kommit, men ikket. sen for jag på kyrkogården och hälsade på mormor ;* plockade även lite blommor åt henne och vattnade hennes grav. fick även för mig att sjunga för henne, så det måste ha sett kul ut.

nejmen, nu ska jag göra mitt internetbuissnes medans internet inte laggar. pusssss.

honey, you're all that i need

jobb idag, extremt jobbigt. speciellt när jag är typ den lataste och sämsta på mitt jobb, gr8. ja, och yngsta med hehe. menmen, får då gratis mat iaf. :]

var just ute och kollade om min lön hade kommit in, men ikket. får väl se när den kommer in. hoppas det är snart :] sen gick jag ut och gick en liten sväng, tills tommy komme och hämta upp mig, kul att få prata lite med han :)

nej, nu ska jag tänka, feta och sova. jobbar imorgon med så.

pusss

where are you now?juste maja, vars håll du hus. ha inte sett dig, har inte hört från dig. du svarar inte på sms. 
man kan ju nästan tro att du har dött ;S så call me när du läser det här.


you suck honey

okej, typ phett dystra inlägg och rubriker. men jag är både dyster och ''djup''. så, för att vara klar på den punkten.

idag har jag varit med anja, för första gången på ett bra tag. det var kul att ta upp kontakten och så. träffade även bea och jossan en snärt. har inte sett dom på ett tag så det var najs att ses :]

nej, nu ska jag fortsätta vara dyster, lyssna på dyster musik och vara dyster över att jag inte kan sova.

RSS 2.0