U.S.A

Hejhej!

Nu undrar ni säkert över titeln på inlägget. Men det är nämligen så att jag (kanske) ska fara som utbytesstudent till U.S.A ett år. superkul!  Just nu är en vän till mig i Minnesota, U.S.A. Ni kan läsa hennes blogg ' Louise ' lägger inte ut hennes lösen, ni får skriva en kommentar isf.

/ L Cissi


löshår.

hejhej bloggen!

idag har jag vart i skolan halva dan, gick hem p.g.a huvudvärk. Ajaj, det sved i betygen ;s menmen, då jag gick hem for jag en sväng förbi mamma och kollade i postlådan, och gissa vad jag hittade där?!

En lapp där det stog att min hårförlångning hade kommit.

så jag skyndade mig på ica och hämta ut paketet, och den var helt underbar. Bättre än jag trodde den skulle vara. Så jag for och köpte hårfärg och en massa små prylar. Men mitt hår är typ svart/lila/rött just nu, så imorgon blir det att köpa blekning och en ljus brun färg. Mitt hår kommer ju hinna lossna innan hårförlängningen kommer, då får jag beställa peruk ist ;)

Nejmen, på fredag ska malin sätta fast mitt löshår iaf, hon skulle göra det idag egenligen men, he blev ju som it av. Men men, jag är då skit glad ändå!

Fast nu ska jag sätta på musik och läsa min nya bok 'Ockult', ha de bra!

Btw, jag hade tagit en massa bilder på dagens inköp osv, men kamera sladden försvann ;/

/ L Cissi

Måndag.

hejhej!

 

Skolfotot är över, och alla pustar ut! Försovde mig imorse och missade första lektionen, bra cissi, riktigt klyftigt.. Skolfotot idag gick riktigt bra faktiskt, trodde jag skulle se ut som ett mongo på enskilda med jag blev rätt så nöjd. Men som alltid, alla bilder kan bli bättre. Klassfotot har jag inte sett än, men det blir säkert bra det med. Så fort det dimper ner i brevlådan lovar jag att visa! :)

 

Menmen, nu är det inte det enda jag väntar på. utan jag väntar på ett visst sms från en viss (igentligen 3) person(er). Hmm, att bli anklagad för saker man inge gjort/sagt är hemskt, och då blir jag alltid flyförbannad. menmen, vissa är ju som dom är, det kan inte hjälpas.

 

nejmen, nu ska jag äta paj och sedan se CSI NY

 

/ L Cissi

 

 

B <3


skolfoto.

Hejhej!

Nu är det den tiden på året så löven blir till vackra färger, rönnbären blir röda och det börjar bli kyligt ute, men det är även den tiden på året för det fruktade skolfotot. 'Ser jag tjock ut i det här, har jag rätt hårfärg, ska jag le eller inte. svart eller vitt linne..' ja osv. mycket vanliga frågor. Och jag själv har en massa frågor ex. ' kommer finnen på pannan försvinna, ska jag har byxor och linne eller klänning och leggins. ska jag ha uppsatt eller utslppt hår. kajal eller inte kajal. lockigt hår eller inte.' frågorna tar aldrig slut.men jag har beslutsångest helt enkelt ;s

lite härliga bilder här i höstmörkret.
/ L Cissi

AsKalas!

hejhej!

nu var det ett tag sen jag kikade in här, men nu är jag tbx. Tänkte berätta om gårdagen och förr-gårdagen, visst lät det krångligt? Haha, never mind. vi kan göra såhär;


Fredag.
i fredags så blev det fest fest fest! och jag, anja och lisa skulle festa tsm. Men för lisa gick det en aning över styr så hennes mamma fick komma och hämta henne, och just nu finns det så mycket att berätta men kan eller orkar inte säga allt. Jag var då med anja, lisa, lillsune, bxl, sandra, emelie, Robin.s, thooby och några till den kvällen. Under olika tider då ofc, men sammanlagt eller vad man då ska säga ;D tog inga bilder för det hade vart lite svårt att ta några bra.

Lördag.
Idag var jag då med anja, lisa, lillsune och linn, och utomhus var det typ minus 30! nejmen, det kändes som det iaf, så jag fick låna (super snälla och söta) linns jacka. sen senare på kvällen så for lisa för att möta elin och jag följde anja och sune för att prata med några, (där ibland en super söt pojk.) Sen för vi och mötte linn och sedan till bussstationen för att vänta på christer och sen for vi ut och ragga med han. jävlar vilken bas säger jag bara. sen så gick vi mest bara runt resten av kvällen i natt kylan ;P

/ L Cissi

RSS 2.0