världen ur ett nytt perspektiv.

Nu ser jag världen ur ett nytt perspektiv ..- .. Nämligen i glasögon!

/ L Cissi

hilf mir fliegen.

hejhej bloggen.

blir nog inget festande idag. Är verkligen inte på party humör, jag har bara lust att berätta varför och skrika ut all den smärta. Men jag kan inte, får inte, tänker inte. Det är för mycket att berätta. Det är så mycket nu, så mycket tankar och känslor, allt blir så överväldigande att jag liksom bara stänger ut allt. Jag menar verkligen allt.
Det syns inte på utsidan och jag försöker vara som vanligt. Men det är inte så lätt när insidan skriker, allting är så.. annorlunda nu. Ingenting är som förut, och jag försöker leva vidare.
Men längtar bara tillbaka mer och mer, till tiden då pappa verkligen brydde sig om mig och mamma kunde göra allting bättre med bara sin närvaro.
Men det går inte nu, jag är rädd. Inte för mina föräldrar, inte för mina kompisar, utan för mig själv. För det jag har blivit. Så mycket kan ändras på ett år, tro mig. Jag vet inte längra vad jag ska ta mig till, och jag vet inte vad jag kommer göra här näst, jag vet inte vad jag kommer att bli framöver.
Jag kan inte kalla mig pappas lilla flicka eller mamma grisen, för det är jag inte. Jag vet inte vad jag är i deras ögon längre. Jag vet inte ens om dom vill ha med mig att göra. Det är därför jag vill flytta ifrån dom, så långt bort som möjligt. Inte för min skull, utan för deras, för att slippa se deras ledsna utrtryck varje gång jag kommer hem sent eller struntar i skolan. Att slippa se pappa arg och skrika på mig för minsta lilla.
Det syns inte på utsidan, men det känns på insidan tro mig. Efter all det som har hänt de senaste månaderna så vet jag inte längre, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag har slutat bry mig, jag har stängt alla ute, till och med maja. Allt jag vill ha just nu är en axel att gråta på, att kunna berätta om mina känslor för någon, men det går inte.


 

Jag hittar inte längre mig själv här
Känner inte längre igen mig själv
Kom och ta mig härifrån
Jag ger vad som helst
Jag längtar härifrån
Vill tillbaka
Kommer bara längre bort
För varje ögonblick

Jag har landat här någonstans

Kom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
Jag byter dem mot världen
Mot allt som håller mig kvar
Jag byter dem inatt-  jag skulle visa mig stark, men ni har lyckats, ni har bräckt mig..


/ L Cissi


- du gör inte saken bättre..

Lov.

hejhej bloggen.

Klockan är typ, nån tid. Sent iallafall. Jag är så otroligt trött och sliten, jag vill bara sova (vilket jag ska göra när jag har skrivit klart detta inlägg). Skulle festa idag egentligen, men he blev it så. Tur nog, för jag har vekligen mått illa idag, och kännt mig äcklig och varit allmänt lat och uttråkad. Dagens glädje är att det är lov.

På onsdag så smäller det, då fyller lill-skruttan 16 år och jag ska fira hon som f*n! Gud så kul vi ska ha, absolut en av veckans höjdpunkter! (halloween med såklart!). Nej men, nu ska jag sova, och sova som en riktig stock! :D god natt allihopen.


snygg bild btw
.

/ L Cissi.


- some day im going to make you understand ,.

fuck school.

hejhej!

Idag så har jag varit sjuk, har haft allmänt ont i halsen. Men det röda har gått ner, bara svullnaden och såret (?) kvar ;S

Just nu så sitter jag och käkar 'Rollo'- godisar, och nått smartass hade hett på två papper på en kola. som sagt, vilket smartass!
Vettefan om jag orkar fara till skolan imorgon, det är så skönt att vara hemma och chilla. Men mamma har en tönt regel att ; om man är sjuk får man inte fara ut på kvällen, även om man har blivit frisk. ;(  Så det blir nog skola imorgon ändå. Fuck school.

Jajja, men då har man i alla fall en helg att se fram emot med dessa sötisar!
bea&vera

/ L Cissi.finns det något hopp för ett vi?

sick.

hej hopp gummi snopp!

Jag är sjuk just nu, blek, äcklig och har ont i halsen, magen, skallen, ja överallt? hehe, mysigt, jag vet.., Jag tror jag kommer få feber när som helst, för pannan är en stekpanna och jag kallsvettas. Usch.
Så just nu så dricker jag en kopp varm choklad med vispgrädde och myser i en filt vid datorn! :) ska snart se 'Get Smart', har sett på film hela dagen, bla; 'Hitta Nemo' & 'Wanted'. Jag är helt otrolig, för jag började lipa till båda två! Men en film som jag verkligen rekomenderar är 'WANTED'!( jag älskar actionrullar, presis som pappa).

 


/ L CissiDet blir ingen t&m saga..
helgen.

hejhej folket!

Min helg har varit helt perfekt, finns fan inget bättre! Och i fredags, the night of my life <3

kort inlägg här men, ftw.jag tänker bara på dig då jag hör den här.. <x3


/ L
Cissi

RSS 2.0