m. maja hos klas.

hejhej!

just nu är jag och chillar hos maja, eller egentligen klas men hon är kattvakt och tjockis ville ( som förövrigt har gått ner ett par kilo.) Tommy drog nyss för att vara chaffis åt christian. Så jag och maja är ensam i klas lägenhet med en fet katt, och ska snart se waterboy. :)

Förövrigt så bor jag nu hos pappa i två veckor, för att mamma är i stockholm och jobbar. Så jag har inte hunnit städa klart i mitt rum ;/ menmen, inte för att jag gillar att städa precis. Känns som ett onödigt inlägg det här, men vad gör man inte då man har tråkigt?

/ L Cissi

'' when time rules our minds.''


en bit på vägen.

tjallå!

ååh, nu har jag städat i två timmar. och man kan just så pass se golvet! det är hemskt, tyck synd om mig som måst städa. Vi skyll på maja och tommy för att det är stökigt (a) ;) hahah ..

Menmen, idag har jag typ inte gjort så mycket. varit med anja och mobbat köjsti är typ det mest intressanta som hänt idag :P Okej, kanske inte ändå. På skolan så hade vi iaf engelska teater, det gick väl rätt så bra, bara lite små fniss hit och dit, men det märkte väl ingen? ;) hehe.

Och folk säger att det är billigt på dollar, NEVER. Jag och mamma var där idag, och då vi komme hem hade vi handlat för över tusenlappen. På bara krimskrams! Snacka om att dom rånar en ..
menmen, rummet kommer då bli fint iaf, får trösta mig med det :D

/ L Cissi.


'' åååh, och vi som sa att inget skulle skilja oss åt. ''

stor städning behövs.

hejhallå! ;D

ååh, jag har så tråkit just nu, så jag tänkte uppdatera (den enormt stilla stående) bloggen. senast jag skrev var typ 3-4 .v sen. Ska försöka bli bättre, i promise (:

menmen, nu ska jag babla på om något annat onödigt (nödvändigt i mitt fall). Nämligen mitt rum! Jag måste verkligen storstäda i rummet. Det är en sak som verkligen behövs. Prio nr 1 i helgen. (usch, hatar att städa) ;s Asså, det är kaos, jag tror snart att sängen kryper iväg för mig, eller så hittar jag ett dammtuss monster under sängen. Vågar verkligen inte visa bild, då får ni typ virus på datorn ;) Och det är dessutom en massa saker som måste fixas, sätta upp hyllorna, fixa nå växter, köpa nå prydnader och ljus, och nå tavlor och en matta skulle va najs! =) tur man har mamma, och pappa, dom betalar allt :D

men nu ska jag inte skrämma er nå mer, ska fortsätta se på Buffy the vampire slayer.  pusshejs.

/ L Cissi


'' a dream is a wish your heart make when you fall asleep. So why are you in it? ''

RSS 2.0