Allt som flyger upp måste landa tillslut.

Sista dagen. Min kära klass, 9ef. Imorgon är det skolavslutning, då är det över. Det är nu det börjar kännas att allt det här är på riktigt, jag ligger inte och drömmer. Det känns som om jag började sexårs förra veckan och nu slutar jag grundskolan. 10 år med min klass bestående av 25 retards!

Idag så låg jag och sov så skönt, tills Vera fick en fin idé att ringa och väcka mig halv 10. Hon ville se på fotbollen mellan 9;orna och lärarna så jag hade inte mycket annat till val än att följa med. Vi vann btw! Efter det så for vi och härja på ringelskolan, vi har verkligen inget liv. Vi satt och sköt iväg småbord med benen för att se vem som kunde skjuta längst/krossa blomkrukan. Men den ville inte gå sönder så vi for ut och gunga och tävla om vem som kunde gunga högst. Vera vann, men hon hade bättre gunga!

Sen klockan 1 var det avslutnings lunch. Maten var väl hyffsad och sällskapet var kanon. Sen så sjöng lärarna för oss oxå, en sång om oss 9;or. Gulliga dom är. Efter lunchen for jag till min Mama och låg i badet en timma och sen på solariumet. Så nu ligger jag här, har peelat hela kroppen och rakat benen. Jag känner mig as fräsch, förutom att jag stinker solarium men jag kan duscha imorrn på morgon, måste kliva upp 05.30 för att hinna fixa mig och allt till klockan 9 (y). Men nu ska jag på konsum och köpa hårfärg och rosor. Peace Out!Vi är för busiga, h3h3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0