En bra vän berättar när han har stånd!

Har ingenting alls att skriva, ligger i min morgonrock och ska vara med Wilma och Felicia sen. Kan väl typ skriva vad jag har gjort i helgen eller nå,

I fredags så var jag hemma och var sjuk, men Felicia och Wilma var jätte gulliga och komme förbi med en kärleksmums åt mig, hihi. Sen på kvällen så ville dom att jag skulle med ut så jag for till Wilma och där var Felicia,Garga,Glenn,Igor,Rm,Alex,Krille,Elias & Samme. Wilma hade typ försvunnit. Sen så for hälften av alla på krogen och andra hälften hem. Så jag,Felicia och Glenn satt på Stalo och prata tills krogen stängde. Då komme Garga,Rm och Igor till Stalo och Felicia for hem. Sen kring typ halv tre så for jag hem.

Och igår så tvingade jag Wilma och Felicia att vara med mig, men det hade dom inget emot, tur det. Vi fetade oss och såg på Ice age 3 och sen skjutsade Felicia hem mig på sin skit snygga cykel kring halv 1.

Nu ska jag duscha, klä mig och packa lite mer inför flytten. På lördag så far jag till Piteå med Wilma, sen på måndag börjar ju skolan. Jag dör..

Kommentarer
Postat av: Wilma

denna helgen & nästa helg gillas ;)

2010-08-15 @ 19:46:13
URL: http://pitebrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0